Pagina bouwer Elementor

Geschiedenis van de pagina bouwer

Een paar decennia geleden was er bij het maken van een website veel heen en weer gaande tussen ontwikkelaars, tekstschrijvers en projectmanagers. Het duurde maanden voordat een paar eenvoudige wijzigingen op uw website werden bijgewerkt.

Tegenwoordig is het niet nodig om te weten hoe je moet coderen om vette websites te bouwen. Paginabouwers zoals Elementor maken het super gemakkelijk voor niet-coders om elke gewenste WordPress-website te maken.

In deze samenvatting leer je over Elementor en hoe het jou kan helpen bij het bouwen van een verbluffende website.

Elementor is een pagina bouwer met slepen en neerzetten voor WordPress. Met ondertussen 5,000,000 installaties is dit de meest gebruikte pagina bouwer ter wereld! Deze plug-in helpt je om prachtige pagina’s te maken met behulp van een visuele pagina editor. Het is zo ontworpen dat u snel dynamische websites kunt bouwen.

Deze WordPress-plug-in is een alles-in-één oplossing waarmee u elk onderdeel van uw website-ontwerp op één platform kunt beheren. U kunt uw website aanpassen aan uw merk met bewegingseffecten, meerdere lettertypen en verbeterde achtergrondafbeeldingen.

Waarom je Elementor zou moeten gebruiken

Elementor werkt voor alle soorten professionals in uw team. Als u niet technisch onderlegd bent, biedt de visuele editor u de flexibiliteit om een ​​van de meer dan 90 widgets te slepen om inhoud te maken, zoals knoppen, sterbeoordelingen en voortgangsbalken. Voor WordPress-ontwikkelaars is het nog steeds een topplatform met scriptoptimalisatie, aangepaste attributen en rollback-versies.

Wat kun je bouwen met Elementor?

Elementor is een zeer indrukwekkende tool om écht ALLES te bouwen – van volledige websites tot specifieke landingspagina’s en funnels. Je kunt verkooppagina’s, promotiepagina’s en zelfs aangepaste formulieren ontwerpen. Als je het je kunt voorstellen, kan dit platform je helpen het te ontwerpen.

Elementor prijs – gratis en betaald

Elementor biedt een gratis abonnement en meerdere betaalde abonnementen. De gratis versie wordt geleverd met alle functies die je nodig hebt om een ​​sterke userexperience op je site te creëren, inclusief een editor voor slepen en neerzetten, 40+ basiswidgets en 30+ sjablonen.

Als u toegang wilt tot meer geavanceerde functionaliteit, zoals de mogelijkheid om formulieren en aangepaste CSS toe te voegen, kunt u upgraden naar de pro-versie. Hier is de prijsstructuur:

  • $49 per jaar voor 1 site
  • $99 per jaar voor 3 sites
  • $199 per jaar voor 25 sites

Volledige website bouwen met Elementor Page Builder

Op het moment van de start van Elementor waren er veelal pagebuilders die voor die tijd revolutionair waren zoals ‘visual composer’ .. drag and drop op de achterkant van de website was voor die tijd het best haalbare met alle frustraties van dien. Toen Elementor op de markt kwam duurde het niet lang voordat zij marktleider waren. De flexibiliteit en het gemak van het bouwen van een website waarbij je direct ziet wat je doet was geweldig en werkelijk revolutionair.

Templates

Elementor stelt je in staat om een volledige website te bouwen zonder programmeerkennis of ervaring. Door de vele templates die beschikbaar zijn kan je makkelijk een voor jouw geschikt model kiezen en deze naar wens aanpassen. Ben je klant bij Make it Matter voor het hosten, beheren en beveiligen van je website? Dan heb je geluk want wij dan mag jij gebruik maken van ons Elementor Pro License (maar ook Happy Addons Pro, Essential Addons Pro, Element pack, Ultimate Addons Pro) en nog vele andere aanvullende addons. Daarnaast hebben wij verschillende gigantische databanken aan templates die je bij ons mag gebruiken zoals Envato Elements en Templately.

Laat je Make it Matter een website voor je maken? Dan gebruiken wij geen templates, wij maken een ontwerp op maat dat naadloos aansluit op jouw behoefte en doelstellingen.

De Elementor Website Bouwers van Make it Matter

De meeste websites die wij voor klanten maken op het moment bouwen, ontwerpen én maken wij ook met Elementor. Waarbij wij vroeger een workflow hadden waarin wij eerst wireframes maakte met figma, vervolgens een klikbare prototypes maakte en dan custom een website zouden coderen, maken wij nu de prototypes in Elementor. Hierdoor wordt onze doorlooptijd voor het opleveren van een website een stuk korter. Onze developers zijn enkel bezig met het ontwikkelen van maatwerk en dat scheelt een hele hoop tijd.

Conclusie

Elementor is het beste wat er in de afgelopen jaren is gebeurt in WordPress land. De veelzijdigheid, flexibiliteit en het feit dat je een complete WordPress site kan bouwen in een page builder is ongeëvenaard! Als je geen developer bent of weinig ervaring met html, css en content management systemen. Dan is Elementor een heerlijke tool om zelf mee aan de slag te gaan. Ben je al klant bij Make it Matter? Dan kan je bovendien gratis gebruik maken van al onze tools in onze toolbox, waaronder Elementor. Ondertussen hebben wij zo’n €2.500 per jaar aan plugins ter beschikking voor jouw.

Bekijk artikelen op onderwerp

  • WordPress

  • Marketing

Hulp nodig bij WordPress?

Make it Matter heeft ruim 15 jaar ervaring op het gebied van WordPress. Wij hebben alle sh*t al een keer meegemaakt. Leg jouw website zorgeloos in onze handen!

Vertel mij meer

Wordt jouw website niet gevonden?

Laat Make it Matter ervoor zorgen dat online klanten voor je in de rij staan. Met onze SEO & SEA strategiën sla je de plank niet mis

Vertel mij meer

Copyright 2010 – Forever and Ever © Make it Matter B.V.