10 beste free & premium WordPress plugins om te gebruiken in jouw WordPress website in 2022

Op zoek naar de beste Premium WordPress Plugins om uw bedrijf in 2022 naar een hoger niveau te tillen?

Er zijn meer dan 55.000+ WordPress-plug-ins waaruit je kunt kiezen. Dit maakt het voor nieuwe gebruikers erg overweldigend om de juiste Premium wordpress plugins voor je website te vinden.

We worden vaak door klanten gevraagd naar de beste suggesties voor Premium wordpress plugins voor SEO, sociale media, back-ups, snelheid, enz.

Als klant van Make it Matter heb jij gratis toegang tot alle plugins die wij in dit artikel beschrijven.

Wij testen elk jaar tientallen premium WordPress-plug-ins, zodat we het onze gebruikers (jij) zo gemakkelijk mogelijk kunnen maken om de beste oplossingen te vinden voor jouw WordPress website.

Met de juiste set WordPress-plug-ins en -tools kan jij jouw online bedrijf laten groeien. In dit artikel hebben we onze deskundige keuze van de must-have WordPress-plug-ins voor zakelijke websites in 2021 vermeld.

Premium wordpress plugins Gravity Forms voor WordPress

01. Gravity Forms

Premium wordpress plugins als Gravity Forms hebben de afgelopen jaren flink aan de weg getimmerd. Elke website heeft een contactformulier nodig, omdat het voor jouw bezoekers gemakkelijk is om met je in contact te komen. Gravity Forms is de meest gebruiksvriendelijke premium wordpress plugins voor contactformulieren voor WordPress.

Sinds afgelopen maand heeft Gravity Forms een update uitgebracht die laat zien waarom zij de beste zijn. Met een volledig vernieuwde user interface heeft Gravity Forms een compleet nieuwe make-over gehad.

Met deze online formulierbouwer met slepen en neerzetten kunt u eenvoudig contactformulieren, e-mailinschrijvingsformulieren, online bestelformulieren, betalingsformulieren,
enquêtes, opiniepeilingen en eigenlijk alle andere soorten online formulieren met slechts een paar klikken.

Gravity Forms kan worden geïntegreerd met alle populaire marketing- en betalingsplatforms, zodat je in minder dan 5 minuten krachtige formulieren kunt bouwen.

Het wordt geleverd met krachtige functies die eenvoudigweg niet bestaan ​​in andere formulierbouwers, zoals bestemmingspagina’s voor formulieren, tracking van customer journeys, verlaten van formulieren, tracking van geolocaties, AVG-(GDPR) vriendelijk, aangepaste WordPress-gebruikersregistratie- en inlogformulieren, enz.

We gebruiken Gravity Forms op de website van Make it Matter en tal van andere websites van onze klanten. Maar we zijn niet de enigen. Meer dan een miljoen websites gebruiken de Premium wordpress plugins en add-ons van Gravity Forms en ze hebben nu al meer dan 10 jaar een trackrecord te pakken waarin developers zweren bij de integratie mogelijkheden.

Als je serieus op zoek bent om je bedrijf te laten groeien en geen leads wilt missen (zoals bijvoorbeeld vaak bij Contactform7 gebeurt) raden we je aan om Gravity Forms te kopen. Deze wordt namelijk geleverd met alle krachtige functies die je nodig hebt om jouw inspanningen voor het genereren van leads een boost te geven.

Bij Make it Matter gebruiken wij de Elite license waardoor alle addons inbegrepen zijn. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos. Daarnaast hebben maken wij gebruik van Gravity Perks & de Sloth Bundle waardoor er letterlijk een wereld voor je opengaat in gebruik. Zijn er naast deze extreme addons nog andere wensen zijn, dan kunnen wij inhouse maatwerk addons en plugins voor elk project ontwikkelen.

02. Rank Math

Jaren lang heeft Premium wordpress plugin Yoast SEO de markt gedomineerd met prijzen waar iedere ondernemer verdrietig van wordt. Omdat ze dachten een soort monopoly te hebben op de SEO plugins voelde zij de vrijheid om exorbitante prijzen te vragen voor het gebruik van hun ondertussen matige plugins. Tegenwoordig zijn er veel concurrenten zoals SEOpress, All-in-one-SEO of Rank Math. Van deze 3 springt Rank Math er met kop en schouders bovenuit!

SEO helpt je om meer bezoekers van zoekmachines naar je website te halen. Hoewel WordPress out-of-the-box SEO-vriendelijk is, is er zoveel meer dat u kunt doen om uw websiteverkeer te vergroten met behulp van best practices voor SEO.

Rank Math is een van de meest populaire WordPress-plug-ins van de afgelopen tijd. Het wordt gebruikt door steeds meer website.

Van alle Premium wordpress seo plugins biedt Rank Math de meest uitgebreide oplossing met alle functies en tools die je nodig hebt om jouw SEO op de pagina te verbeteren.

Het helpt u metatags toe te voegen, sitemaps te genereren, uw site te verbinden met Google Search Console, deze te optimaliseren voor sociale media en meer.

Hun team blijft innoveren en nieuwe SEO-functies toevoegen om je te helpen om jouw SEO-ranglijst te verbeteren.

Voor volledige SEO-instellingen op uw website volg je onze volledige RankMath-installatiegids en vervolgens onze ultieme WordPress SEO-zelfstudie voor beginners.

Er is ook een gratis versie van Rank Math beschikbaar. De pro-versie bevat echter krachtigere functies zoals WooCommerce SEO, lokale SEO, slim schema en nog veel meer.

04. WP Rocket

De koning van de cache. WP Rocket is de krachtigste caching-plug-in ter wereld. Gebruik het om de snelheid van je WordPress-site, SEO-ranglijsten en conversies te verbeteren. Zonder server- of programmeerkennis. Premium WordPress Plugins komen in vele soorten en maten. Maar WP-Rocket geeft caching echt een boost.

Downloaden? Ga dan naar de Website van WP-Rocket

05. Modula – Gallery Premium wordpress plugin

WP Modula ($39 p.j.) is op dit moment de meest uitgebreide plugin om foto’s, plaatjes en video’s te presenteren op je website. Ondertussen zijn zij ook met 90.000 actieve installs aardig aan de weg aan het timmeren. Hun premium features zijn echter zeer indrukwekkend. Om hun kenmerken uit een te zetten volgt hier een lijstje met de mogelijkheden:

AlbumsVideo Gallery
Wachtwoord afschermingSlider
SlideshowHover effecten
DeeplinkingCustom Grids
LightboxGif Galleries
Social SharingFilterbare Galleries
Laad effectenCustom ontwerp

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Je kan de plugin vinden op hun website: wpmodula.com Ook deze plugin (net als alle plugins die wij noemen in dit artikel) krijg je gratis bij één van onze WordPress Beheer Abonnementen.

06. iThemes Security

iThemes Security is de leading expert in het veilig houden en dichttimmeren van jouw WordPress website. Met meer dan 50 manieren die WordPress standaard niet beschermd te gebruiken maak je van je website een bijna ondoordringbare website. Hoewel we bij Make it Matter deze plugin op elke website installeren hebben wij nog veel meer manier om je website veilig te houden. iThemes Security is wel een hele goeie manier om voor een prikkie snel je website te beveiligen op de meest gangbare manieren voor hackers om jouw website over te nemen.

07. Backup Buddy Pro

Backups maken en deze offsite opslaan in bijvoorbeeld Dropbox, Google Drive of andere cloudopslag media. Dat is wat Backup Buddy Pro doet. In een paar stappen kan je je website al een schema meegeven die ervoor zorgt dat je website regelmatig wordt geback-upt.

Er zijn veel backup plugins te vinden online. Maar Backupbuddy is er een die je niet veel tegenkomt.

08. Virus Die

Een virusscanner met een team van ethical hackers en beveiligingsprofessionals beheren en ontwikkelen deze Virus scanner. Wij hebben meerdere malen contact gehad met het team en het zijn zeer capabele mensen met veel kennis van de WordPress industrie. Het mooie is dat zij niet alleen jouw wordpress installatie beveiliging maar ook zorgen dat alles wat in je root folder van je hostingaccount staat veilig is.

Je kan hun website vinden op virusdie.com.

09. TranslatePress

Na jaren van frustratie over WPML (dat super buggy en altijd wat mis mee is met updates) zijn wij sinds 2 jaar overgestapt op TranslatePress voor internationale en internationaal opererende klanten. De overstap hebben wij absoluut geen spijt van. De flexibiliteit én het feit dat we er tot nu toe zeer weinig problemen mee hebben gehad zorgt ervoor dat wij dit de beste keuze vinden voor het vertalen van je website. Daarnaast werkt deze plugin goed samen met Elementor (de paginabouwer die wij tegenwoordig standaard in onze toolkit hebben zitten).

Ga naar translatepress.com

10. Elementor Pro

Elementor.. bestaat sinds 29 mei 2021 precies 5 jaar sinds de bèta release. Zij hebben de markt bestormd en staan nu in de top 10 van de meest gebruikte plugins voor WordPress. Elementor zorgt ervoor dat je gemakkelijk zelf je website kan beheren door elementen te plaatsen op een canvas en deze door te klikken kan configureren. Wanneer wij een website opleveren doen wij dat vaak in overleg met de klant met Elementor. Dit zorgt ervoor dat je als ondernemer zelf aan de knoppen kan zitten en dat je niet een reclamebureau al het werk hoeft te laten doen waardoor je veel tijd en geld kwijt bent voor dingen die je nu dus ook zelf kan doen. Een win-win voor ons. De klant kan zelfstandig aan de slag en wij hebben minder support vragen en dus meer tijd om bezig te zijn met het uitvoeren van onze gezamelijke marketing strategie. Zelf gebruiken wij Elementor ook voor het bouwen van landingspagina’s en salesfunnels. Waar wij voorheen eerst websites uitschetsten in figma of andere programma’s kunnen we dat nu direct doen in Elementor én je hebt direct een klikmodel die heel makkelijk op te toveren is tot een live pagina.

Elementor is naast alle andere pagebuilders uniek in functionaliteit, flexibiliteit en ontwerp mogelijkheden. Daarnaast is het ook nog eens super snel en heeft het (mits professioneel onderhouden) weinig effect op de laadtijd van je website.

Ook Elementor Pro zit standaard in ons beheer pakket.

Hulp nodig bij WordPress?

Make it Matter heeft ruim 15 jaar ervaring op het gebied van WordPress. Wij hebben alle sh*t al een keer meegemaakt. Leg jouw website zorgeloos in onze handen!

Vertel mij meer

Wordt jouw website niet gevonden?

Laat Make it Matter ervoor zorgen dat online klanten voor je in de rij staan. Met onze SEO & SEA strategiën sla je de plank niet mis

Vertel mij meer

Bekijk artikelen op onderwerp

  • WordPress

  • Marketing