WordPress beheer.

Onbeperkte support, hosting, beveiliging & beheer.​

Make it Matter heeft meer dan 15 jaar ervaring met het bouwen, onderhouden, beveiligen en maken van WordPress Websites. Wij bieden onze 250+ klanten alle zekerheid van WordPress Support voor een vast bedrag per maand! Al onze diensten draaien op de meest hoogwaardige servers in de meest veilige omgeving op het web. Voor WordPress beheer ben je bij ons aan het juiste adres.

Onbeperkte WordPress Support

Onbeperkte Support, ALTIJD! Wat je vraag of uitdaging ook is. Wij bijten ons erin vast en zorgen dat we de oplossing vinden.

We bedoelen ook écht onbeperkt!

Wíj maken ons wel zorgen over jouw website. Kom je er niet uit? Werkt het allemaal niet zoals je zou willen? Gooi het over de schutting. Wij zijn er voor je!

Monitoring & Backups

Wij monitoren jouw website 24/7 voor malware, aanvallen en downtime. We hebben een retentie van 60 dagen op jouw website en maken gebruik van incrementele backups buiten onze eigen servers om.

Nooit meer zorgen!

Rust bij de gedacht dat wat er ook gebeurt met je website dat wij altijd een recente backup kunnen terugzetten. Is het niet zo makkelijk? Dan regelen wij het alsnog.

Meer dan €1500 p/j aan premium plugins

Met onze WordPress service mag je gebruik maken van al onze premium plugins, waaronder WPML, Gravity Forms, WP-Rocket en veel meer..

Geen louche plugins

Dus, geen louche, niet onderhouden freemium plugins waar support volledig aan ontbreekt. Maar plugins die gemaakt zijn om jaren mee te gaan met de juiste support en uitgebreide functionaliteiten.

WordPRess beheer voor iedereen

Butler(s) voor je WordPress website!

Nooit meer zorgen hoeven te maken of je website wel snel is of de website wel online is of niet gehackt. Of de vraag of de gegevens van je klanten niet op straat liggen of dat je website niet crasht bij een update. Dankzij Make it Matter’s WordPress Support & Beheer!

Dat is wat wij geloven dat ondernemers nodig hebben. En we gaan ver over de grens van wat onze concurrenten doen om jou echte waarde te geven. Ons doel is ook om dit jaar nog 24/7 support te leveren in zowel Nederlands als Engels. ‘Whiteglove treatment’ alsof het onze eigen baby is!

Wij zitten al meer dan 15 jaar in de WordPress business. Dus welke situatie zich ook voordoet, wij weten ermee te dealen. Mochten we er niet direct uitkomen vanwege de meeste vage error – én, ja! Wij hebben wat rare s**t meegemaakt – dan vinden wij voor jou de oplossing, ALTIJD! Met onze typisch Nederlandse nuchterheid and ‘hands-on’ benadering durven we te garanderen dat jouw website veilig is bij ons!

En in het super uitzonderlijke geval dat er toch iets mis gaat, hebben we elk mogelijk rampenplan klaar liggen om jouw website up-and-running te krijgen in no time! (We hebben bijvoorbeeld drie verschillende backup methodes + realtime backups beschikbaar).

Onbeperkte WordPress Support

WordPress beheer, hosting, onderhoud, backups, monitoring & onbeperkte support voor een vast bedrag per maand!

WordPress Experts Support

Onze professionele developers and WordPress Nerds staan klaar om jouw te helpen

24/7 Security Monitoring

Wij monitoren jouw website 24/7 met Sucuri. Dit beschermt jouw website voor potentiële problemen.

Firewall & Malware scans

Als er malware is gedetecteerd op jouw website, dan zullen we dit direct opschonen, repareren en verwijderen.

Managed WordPress Updates

We voeren updates direct uit zodat we zeker weten dat jouw website altijd up-to-date en veilig is.

Managed Plugin Updates

Wij zorgen dat al jouw plugins worden geüpdatet, eerst via staging en bij succes ook live. Voor optimale veiligheid en performance van jouw website.

Cloud Backups

Geen zorgen meer, wij draaien meerdere backups van jouw website per dag. Onze enterprise klanten krijgen zelfs realtime backups

Small jobs

Tekstuele updates, plugins installeren en configureren, hulp bij je website, CSS-stijl wijzigingen en veel meer. Onze experts helpen je graag verder!

Peace of Mind

Geen zorgen meer! We hebben alles onder controle, en als er iets mis gaat, zijn wij er om het te fixen.

Email Support

Mening van een expert nodig? Wij staan klaar om alle vragen te beantwoorden die je maar kunt bedenken.

Secure

69
Per maand
 • Geen opstartkosten
 • Snelle NVME hosting
 • 40+ WP Beveiligings-maatregelen​
 • Cloud backups​ 1x p.d. Cloud backups zijn backups die extern van de server plaats vinden. Extra veilig dus.
 • Onbeperkte e-mail support Het maakt niet hoe hoeveel (hulp) vragen je hebt. Wij beantwoorden ze onbeperkt.
 • WordPress core, plugins & theme updates
 • 24/7 Uptime monitoring
 • Verwerkersovereenkomst AVG
 • €500+ Premium Plugins Maak gebruik van onze alsmaar groeiende premium plugin bibliotheek. Geen gerommel meer met gratis plugins die slecht worden onderhouden en dus onveilig zijn
Alles wat je nodig hebt om achterover te leunen terwijl wij je website monitoren en veilig houden
Aanvragen

Business

129
Per maand
 • Alles in 'Secure'
 • Geen opstartkosten
 • Razendsnelle NVME hosting
 • Cloud backups 4x p.d. Cloud backups zijn backups die dagelijks extern van de server plaats vinden. Extra veilig dus.
 • Prioriteit support Het maakt niet hoe hoeveel (hulp) vragen je hebt. Wij beantwoorden ze onbeperkt.
 • Support buiten kantooruren Het maakt niet hoe hoeveel (hulp) vragen je hebt. Wij beantwoorden ze onbeperkt, ook buiten kantoor uren.
 • Gecontroleerde Updates Wij updaten de WordPress Core, Thema's en plugins en controleren of alles netjes blijft werken
 • Malware verwijdering Raakt je website geïnfecteerd dan ruimen wij dit voor je op
 • Server caching De server werkt samen met jouw WordPress website voor optimale levering aan de bezoeker van jouw website. Hierdoor zal je zien dat jouw website minstens 2 keer zo snel laadt als voordat je deze naar ons verhuisde.
 • Link & 404 monitoring
 • €1.000+ Premium Plugins Maak gebruik van onze alsmaar groeiende premium plugin bibliotheek. Geen gerommel meer met gratis plugins die slecht worden onderhouden en dus onveilig zijn
Geschikt voor bedrijven die geen tijd of prioriteit om hoofdpijn te krijgen over hun WordPress Website​
Aanvragen

Enterprise

249
Per maand
 • Alles in 'Business'
 • Geen opstartkosten
 • Razendsnelle NVME hosting
 • Realtime backups Veranderd er iets op je site? Dan vind er direct een incrementele backups plaats. De veranderingen worden direct in de cloud opgeslagen. Cloud backups zijn backups die dagelijks extern van de server plaats vinden. Extra veilig dus.
 • Woocommerce support Het maakt niet hoe hoeveel (hulp) vragen je hebt. Wij beantwoorden ze onbeperkt (7 dagen in de week) en in dit geval ook voor WooCommerce.
 • Complexe plugins Zoals Woocommerce, WPML of koppelingen met CRM systemen.
 • Staging omgeving Wij updaten de WordPress Core, Thema's en plugins op een aparte kopie van jouw website, hierbij controleren of alles netjes blijft werken.
 • Performance optimalisatie Wij zetten alles op alles om jouw website super snel te laten werken. Hierbij kijken we naar hoe scripts worden ingeladen en waar we extra snelheid kunnen winnen door bijvoorbeeld compressie of het gebruik van NGINX
 • €1.500+ Premium Plugins Maak gebruik van onze alsmaar groeiende premium plugin bibliotheek. Geen gerommel meer met gratis plugins die slecht worden onderhouden en dus onveilig zijn
Geschikt voor Webshops, leden websites, directories & andere geavanceerde functionaliteiten​
Aanvragen

Heb je vragen voordat we met WordPress Beheer aan de slag gaan?