Jouw website moet een marketingmiddel zijn, geen technische uitdaging .

Een website die vóór jou werkt i.p.v. andersom.

Je WordPress website moet overtuigend en makkelijk te navigeren zijn. Maar ook dat je als beheerder er makkelijk mee over weg kunt.
40% van het héle web draait op WordPress.
  • Gemaakt voor bezoekers én zoekmachines.

  • Meest gemakkelijke beheersysteem ter wereld

  • Ongekende WordPress Hosting & Beheer is altijd inbegrepen

Wij zijn trots op wat we doen!

Alles wat we doen, doen we met 100% commitment. We willen namelijk niet gewoon een baan doen. We willen van betekenis zijn. Dit uit zich in projecten waar we onze ziel en zaligheid in kwijt kunnen. Keihard werken om jouw verhaal de wereld in te lanceren.

0 +
Jaar oud
0 +
klanten
0 +
Websites opgeleverd
0 +
Websites in beheer
0 +
dagen oud

Een website is een middel.

Een website is nooit een doel op zich. Ik hoor vaak zeggen: ‘Als mensen maar op mijn website komen, dan komt het vanzelf goed.’ Maar is dat wel zo? Wat zorgt ervoor dat mensen voor jou kiezen? Mensen zoeken vaak een reden om zich aan je te binden. Wanneer jij geen verhaal hebt waar mensen zich mee kunnen verbinden, heb je niks.

Daarom gaan wij altijd eerst op zoek naar jouw waarom, het kloppende hart achter jouw organisatie. Wat is jouw missie?

Vanuit dit antwoord begint ons avontuur!

Mobile first.

We horen bedrijven vaak zeggen dat mensen alleen nog maar op mobiel zitten te browsen. Nu ligt de waarheid ergens in het midden. Bijna precies in het midden. Zo’n 54% bekijkt namelijk websites via een mobiel device (mobiel of tablet of ..). 

Laten wij de 46% niet vergeten! Make it Matter bouwt een website die op zowel mobiel als desktop een goede gebruikerservaring geeft. We kunnen zelfs kiezen om sommige content uitsluitend op mobiel of op desktop te laten weergeven. Of juist uitsluitend op bepaalde dagen, dagdelen, uren of andere tijdstippen.

Make it Matter kiest ervoor om voor alle devices een verbluffend resultaat neer te zetten.

Uitgelichte projecten.

Branding & Website

House of Hope

House of Hope is een inspirerende eend in de Rotterdamse bijt. Het is een professionele organisatie die barst van de vrijwilligers, ze werken aan welzijn zonder een welzijnspartij te zijn ... ze brengen hoop in wijken en mensenlevens die soms hopeloos lijken.

Bekijk case
Branding & Webshop

Kooloos Slapen & Wonen

Een familiebedrijf uit Barneveld met persoonlijk advies, expertise en een bed of inrichten dat bij jouw past.

Bekijk case
Webshop & Online Marketing

Get Natural

Eco Luxurious Beauty binnen handbereik voor iedereen. Geen dierproeven of andere fratsen maar gewoon puur natuurlijke schoonheid.

Bekijk case

Ready for launch? Wij gaan graag met je aan de slag!