Ferrolight Design

Make it Matter heeft onze internationale website gebouwd en verzorgd tevens onze vindbaarheid in de zoekmachines. Wij zijn zeer tevreden over de betrokkenheid en bevlogenheid waarmee Make it Matter zich inzet voor onze omzet en klantenbeleving. Ik zou iedereen Make it Matter aanbevelen.
Marike Bertram
Partner Ferrolight Design

Voor Ferrolight Design mochten wij werken aan hun internationale webshop voor handgemaakte design lampen. Of, zoals ze het zelf zeggen: Handcrafted Licht Objecten. Een exclusief merk dat ondertussen over de hele wereld wordt verkocht.

Naast een meertalige webshop houden we ons ook bezig met de vindbaarheid in de zoekmachines (SEO). Door een juiste mix van landingspagina’s en het koppelen van doelen en het inzetten van Zoekmachine Adverteren (SEA) zorgen wij ervoor dat zij zich in de kijker spelen bij zowel woonwinkels als architecten en bouw projecten.

Stichting Nieuwe Hoop

Make it Matter is vanaf het begin betrokken geweest bij ons project. Door hun team aan verschillende expertises hebben we in de afgelopen jaren zowel ons logo, huisstijl, grafisch ontwerp, online marketing en onze website(s) laten ontwikkelen. Geen moment spijt. Bedankt voor jullie harde werk!
Jan Anne Slot
Directeur Nieuwe Hoop

Nieuwe Hoop zet zich in om mensen te helpen. Dit doen zij door Kringloopwinkels te exploiteren, werkgelegenheid te creëren, dagbesteding te bieden en verschillende goede doelen in binnen- en buitenland te steunen. Er werken ondertussen meer dan 250 vrijwilligers en tientallen mensen met een verstandelijke of fysieke beperking. In 2018 hebben zij voor bijna 160.000 euro aan steun geboden aan de lokale gemeenschap waar zij de winkels houden. Een inspirerend verhaal.

Naast de volledige, huisstijl en website werkt Make it Matter op elk gebied van marketing om Nieuwe Hoop bij te staan. Website ontwikkeling en beheer, Zoekmachine Optimalisatie en Adverteren maar ook het beheer van alle social media kanalen en strategie.

NIELSON SMITH

Thanks to Make it Matter we have a stunning website and a rock solid online marketing plan put together. With Make it Matter we leave our competition far behind and our customers have a great user experience on our website.
Alex Terry
Manager Business Development

NIELSON SMITH – The Compliance Conference Company organiseert voor de Compliance industry jaarlijks verschillende conferenties met elke conferentie een aantal leading sprekers uit de industrie. Van Anti Corruptie tot Customs Compliance en Export en Trade controls.

Make it Matter heeft de afgelopen 8 jaar verschillende websites mogen ontwikkelen om deze conferentie aan de man te brengen. Daarnaast zetten wij ons dagelijks in om hun vindbaarheid internationaal te vergroten door middel van Zoekmachine Optimalisatie en strategische Social Media keuzes en content creatie.

safety inc.

Make it Matter weet wat het is om een bedrijf te helpen met opstarten. Dankzij jullie hebben wij een vliegende start mogen maken voor zowel onszelf als voor onze klanten. Het beheersysteem is top en onze klanten zijn ook super tevreden. We raden Make it Matter (en Joshua) bij iedereen aan!
Safety inc.

Adviesbureau op het gebied van kwaliteit, veiligheid en milieu met een Rotterdamse no-nonsense mentaliteit!

Make it Matter heeft het logo, de huisstijl en de website ontwikkeld waaronder hun eigen Safety Toolbox, een beheer systeem voor zowel klanten als Safety inc. zelf. Hierdoor kan het hele process van de begeleiding naar een certificering helemaal online gedaan worden.

KERKEN010

Wat een prachtige website. Hiermee kunnen we zeker een lange tijd vooruit. Bedankt dat jullie ons gaande weg blijven ondersteunen!
Bert Kuipers
Laurenspastoraat

Kerken010 vond dat het tijd werd dat kerken in Rotterdam wat meer mochten connecten met elkaar. De website is in het leven geroepen om als kerken gezamelijk te communiceren naar de inwoners van Rotterdam. Door actuele spreekroosters, informatie over kerken, nieuws en activiteiten te centraliseren weten een stuk meer mensen de kerk te vinden. 

Wij mochten voor Kerken010 het logo, de huisstijl en de website ontwikkelen.

Noorderlicht Rotterdam

We zijn enorm geholpen met de prachtige website voor Noorderlicht. Op deze manier kunnen we onze achterban verwelkomen en op de hoogte houden en nieuwe mensen wegwijs maken in onze community.
Niels de Jong
Pionier Noorderlicht Rotterdam

Noorderlicht Rotterdam is een pioniersplek van de PKN in Rotterdam Noord. Onder leiding van Niels de Jong is deze kerk een zeer succesvol project waar vele mensen een thuis hebben gevonden. Daarnaast hebben zij sinds kort een tweede locatie geopend. 

Wij hebben Noorderlicht Rotterdam mogen helpen aan een complete huisstijl en bijpassende website (intussen een 2e website) om hun missie te onderschrijven, namelijk “Impact hebben op mensen in Rotterdam-Noord door Jezus Christus te volgen”

Netwerk nieuw rotterdam

Make it Matter heeft het talent om ideeën en wensen te verwerken tot een aansprekend en professioneel logo met huisstijl. Door goede samenwerking en afstemming van verwachtingen hebben we een website laten maken die passend is bij onze organisatie. Daar zijn we erg blij mee!
Pauline Budding
Oprichter Netwerk Nieuw Rotterdam

Netwerk Nieuw Rotterdam is een lokaal jongerennetwerk dat hulp en netwerk biedt aan kwetsbare en eenzame medemens.

Make it Matter heeft NNR geholpen aan een passend logo en huisstijl en een website ontwikkeld die past bij hun missie. Het verbinden van de stad met mensen die een helpende hand nodig hebben.

We hebben een maatwerk activiteitenagenda opgeleverd waarbij vrijwilligers zich kunnen opgeven als vrijwilliger en zo flexibel aan de slag kunnen in hun eigen stad.

De wereld verbeteren, kwaliteit boven kwantiteit stellen en investeren in onszelf, milieu, dier en plant; dat is waar GET NATURAL voor staat. Wij zijn niet gemiddeld en dat ben jij ook niet. Daarom hebben we met veel zorg een prachtige collectie van ECO luxe merken uit het topsegment samengesteld. Met een beauty aan producten die de ware geheimen blootleggen voor een gezonde en mooie huid. Ervaar zelf wat de kracht van de natuur jou te bieden heeft. Vanaf het plantje in de grond tot aan de consument. Full circle!

Make it Matter zorgt voor een online winkel ervaring die past bij dit premium merk. Bij hoogwaardige, luxe eco producten hoort een website die past bij deze propositie. Ook houden we ons bezig met Google, Facebook/Instagram en email marketing/adverteren.

Beveiligd nederland

Bedankt voor de prachtige website! We zjin enorm blij om zo'n mooie update te hebben zodat onze klanten ons en onze producten nog beter weten te vinden!
Ricardo van Agthoven
Beveiligd Nederland

Beveiligd Nederland zet zich in om ieder huishouden in Nederland veilig te maken. Met ondertussen meer dan 5.000 klanten in heel Nederland timmeren ze aardig aan de weg met het installeren van beveiligings- en camerasystemen. Daarnaast beveiligen zij 24/7 uur al hun klanten met hun eigen meldkamer.

Make it Matter is gevraagd de online marketing te verzorgen. Hierbij werken we nauw samen met het management om de gewenste doelen te behalen. We gebruiken hiervoor Google Adwords, display advertertising & Socialmedia campagnes om hun merk in Nederland nog meer bekendheid te geven.

Kooloos slapen & wonen

Kooloos wonen & slapen is de mooiste slapen en wonenwinkel van midden-Nederland. Het familiebedrijf dat al 2 generaties mensen helpt om beter te slapen en te wonen heeft alle expertise in huis om iedereen met een bed naar huis te sturen die perfect past bij de behoefte van jouw lichaam.

Make it Matter heeft voor Kooloos een nieuw logo en huisstijl ontwikkeld op basis van hun propositie. Daarnaast hebben we een nieuwe website mogen realiseren. Daarnaast zullen wij ook zorgen dat zij beter gevonden worden door middel van zoekmachine optimalisatie, linkbuilding en door landingspagina’s te bouwen.

Let's get this party started!

Wij willen dat als we iets doen, dat het telt! Make it Matter wil zich graag verbinden aan jouw missie. Dat is namelijk de enige manier waarop wij kunnen werken. Gepassioneerd samen voor een doel gaan!

Wij gaan samen voor jouw succes.