Online gevonden worden.

Zoekmachine optimalisatie & adverteren.

Iedereen kan adverteren op Google. Maar strategisch adverteren en kosten minimaliseren maar tegelijk resultaten maximaliseren is een vak. 

De meeste klanten van Make it Matter komen niet bij ons omdat zij voor het eerst willen adverteren maar omdat ze denken dat het beter kan. Wij nemen jouw bestaande campagnes over of richten deze volledig opnieuw in zodat jij maximaal rendement uit jouw budget gaat halen!

Of je dus net wil gaan starten met Ads of al jaren aan het ploeteren bent … wij helpen je graag om jouw bedrijf op de kaart te zetten!

Google ads uitbesteden

Google ads uitbesteden

Wij zetten jouw budget in op een verantwoorde manier. Efficiënt en doelgericht. Zodat jij met minder kosten meer rendement krijgt op je Ads-investering!

Linkbuilding​

Linkbuilding​

Kwalitatieve links die jouw website beter laten ranken. Bij ons gaat het niet om bulk maar om kwaliteit. Het verschil is namelijk dat een goede link 100x beter werkt dan 100 slechte links.

Lokaal gevonden worden

Lokaal gevonden worden

Mensen zoeken steeds vaker op lokale zoekwoorden zoals 'in de buurt' of 'Rotterdam'. Wij zorgen dat dat jij als eerste gevonden wordt!

Socialmedia Adverteren​

Socialmedia Adverteren

Social media adverteren is een prachtige manier om jouw product of dienst zeer makkelijk bij jouw doelgroep te presenteren.

Landingspagina bouwen

Landingspagina bouwen

Landingspagina's die jouw klanten razend enthousiast maken over jouw product. Een landingspagina moet converteren, daar is deze immers voor gebouwd!

Zoekmachine optimalisatie​

Zoekmachine optimalisatie​

Organisch gevonden worden in Google is tegenwoordig een grote uitdaging. Wanneer je echter de top hebt bereikt met bepaalde zoekwoorden, levert dat een hoop nieuwe klanten op!

Funnels bouwen​

Funnels bouwen​

Make it Matter heeft ruime ervaring in het bouwen van maatwerk funnels om klanten te werven. Van email funnels, tot webinar funnels of juist een donatie funnel die jouw donateurs meeneemt in jouw verhaal!

Zoekmachine Adverteren (SEA).

Hoe verbeteren wij jouw Ads campagne?

Na onze kennismaking en inventarisatie van wat jouw bedrijf nodig heeft gaan we met elkaar aan de slag. We leggen hier uit hoe wij dit in 5 stappen doen.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Wij zorgen dat jij gevonden wordt!

We zetten verschillende middelen in om jou beter gevonden te laten worden. Dit gebeurt echter altijd vanuit een stevige basis, waarin we het fundament van jouw website onder de loep nemen en eerst gaan optimaliseren. Is je laadtijd goed? Hoe werkt jouw website op mobiele devices? Hoe zit je code in elkaar? Als dit goed zit, kunnen we aan de slag om jouw website hoger te krijgen in Google!

Zoekmachine optimalisatie

Als je niet goed gevonden wordt op Google dan loop je letterlijk klanten en geld mis. Met SEO optimaliseren wij jouw vindbaarheid in de zoekresultaten.

Niet voor alle organisaties is landelijk of zelfs internationaal (goed) gevonden online worden een relevant doel. Een lokale strategie is in sommige gevallen misschien veel doeltreffender. 

Misschien omdat je alleen lokaal actief bent, je een klein budget hebt of omdat het lokale zoekgedrag anders is dan het landelijke. Niet alleen voor kleine organisaties is het relevant om lokaal vindbaar te zijn. Met zoektermen i.c.m. ‘in de buurt’ of ‘plaatsnaam’ wordt tegenwoordig veel meer gezocht. Deze lokale zoekopdrachten zijn in de afgelopen jaren vijf keer zo hoog geworden.

Als je niet goed gevonden wordt op Google dan loop je letterlijk klanten en geld mis. Met SEO optimaliseren wij jouw vindbaarheid in de zoekresultaten.

 

Voordelen SEO

  • Vindbaar daar waar je klanten zich bevinden

  • Meer relevante bezoekers met een hoger conversieratio

  • Hoger in de zoekresultaten

SEO-diensten

  • SEO Concurrentieanalyse

  • SEO Copywriting

  • Local SEO

  • SEO Techniek

  • SEO Migratieplan

  • Zoekwoordenonderzoek

  • Linkbuilding uitbesteden

Wat is lokale SEO?

Met lokale SEO maak je je website organisch vindbaar op locale zoekwoorden of op zoekwoorden in bepaalde regio’s zoals de Drechtsteden, Rotterdam of Rijnmond. 

Een generieke zoekterm zou zijn “woonwinkel”, maar een lokale zoekterm zou zijn “Woonwinkel Rotterdam”

We zien tegenwoordig steeds meer mensen zoeken op woorden i.c.m. ‘in de buurt’ of ‘plaatsnaam’. Je kan hier op inspelen door je website, landingspagina’s en je Google MijnBedrijf’s pagina zo goed mogelijk in te richten in de omgeving waar jij als ondernemer actief bent.

Google MijnBedrijf

Met een Google MijnBedrijfspagina laat Google jouw informatie en een link naar je website zien in een uitgelichte vermelding. Deze vermelding is zowel op desktop als mobiel te zien en wordt nog groter weergegeven wanneer de Knowledge Graph aan de rechterkant van de pagina wordt getoond.

Verzamel reviews

Iets waar Google ook naar kijkt is het aantal reviews dat via Google wordt achtergelaten. Het is dus van essentieel belang dat er reviews verzameld worden. Google toont vervolgens de gemiddelde score van die reviews en laat deze zien aan gebruikers. Dit heet ook wel social proof. Bovendien zorgen reviews ook voor een betere lokale ranking van je website!

Lokale linkbuilding

Linkbuilding gebruiken we om de autoriteit in de zoeklijsten van een website te verbeteren. We koppelen websites die relevant zijn en goed scoren in Google naar jouw website. Om te groeien in local SEO houden we vast aan een linkbuildingstrategie waardoor de autoriteit van je website groeit in de omgeving waar je bedrijf actief is. Lokale bedrijvengidsen zijn altijd interessant, maar relevante connecties in de regio kunnen ook belangrijk zijn.

Linkbuilding is voor de langertermijn. Maar vaak zie je bij relevante links met en hoge linkwaarde al snel resultaat.

Schema markup

Naast je Google MijnBedrijfspagina is het ook mogelijk om contactgegevens uit te lichten door middel van structured data. Het type structuur dat we hiervoor gebruiken is ‘Local Business’. De naam zegt het al.

Des temeer data er in deze markup zich bevindt, hoe meer informatie Google ontvang om te laten zien in de SERP’s. Hierdoor leert Google meer over je business en dat heeft weer een positieve werking op je lokale zoekresultaten.

Naast het Google Mijn Bedrijf-account kun je ook je contactgegevens uitlichten door middel van structured data, ook wel schema.org markup genoemd. Het type structured data dat je hiervoor kunt gebruiken is ‘Local Business’. Hoe meer data in deze markup, hoe meer informatie Google krijgt om weer te geven in de SERP’s. Op deze manier leert Google veel over je bedrijf wat een positieve invloed heeft op de lokale vindbaarheid van je website.

Samen aan de slag met jouw digital marketing strategie?